Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 20 mars 2009

Uppskjutet

dvs det blir ingen högdosbehandling på måndag. Lojsan har för låga värden:
Hb - 100 hyfsat
Vita - 0,4 behöver vara minst 1,5
Neutrofila - <0,1 är riktigt dåligt, måste vara lägst 0,5
CRP - 22 är för högt, hon har förmodligen någo virus som inte märks.
Hon har varit lite hängig den här veckan, men idag har det varit studiedag så hon har kunnat ta det lite lugnt. På onsdag ska hon in till avd och ta prover för att ev komma igång behandlingen på onsdag. Men det vill hon inte - kompisarna har teaterföreställning som hon absolut inte vill missa. Vi får väl se.

3 kommentarer:

A&T sa...

Usch, gäller att se upp extra mycket med feber just nu då.

Håller tummarna för att värdena ökar snabbt, så behandlingen kan dra igång.
Hoppas också att det går att ordna med teaterföretällningen.

Kramar A.

Maria sa...

Det är det värsta med allt, att man aldrig kan planera när man är i behandlingsfasen. Allt påverkas av dessa värden.Om man från början kunde få veta att då och då startar behandlingarna, så skulle det vara ganska ok, men så är inte fallet. Värdena, infektioner och annat skrutt styr allt och tyvärr får mkt annat stå åt sidan. Hoppas att hon kommer iväg på föreställningen, det betyder så mkt att få delta på det man vill. Vi håller tummarna för att feber uteblir!

Anonym sa...

Här håller vi tummarna för allt, bättre värden och teater liksom simning. Inte att förglömma andra framtida upplevelser som förhoppningsvis skall ge en "kick" till hälsa, humör och skola. Vi hejar på i det tysta och i tanken överger vi aldrig. Kram till hela familjen från oss.
Bambo