Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 31 januari 2010

Snö snö sö

Tänk att det kan snöa så här mycket! Plumsade ut i trädgården för att slå bort snö från buskar och träd - snön nådde mig till midjan!

Annars är det bra. Lojsans skalp blir bättre och bättre och nu sköter vi det hemma. Det blir lite kladdigt, men vi fixar det på kvällen så tar morgonduchen bort gegget så hon kan vara fin på da´n. Igår var hon och firade tvillingenarna som fyllde 18! Grattis!

Bror ska på heldagsövning med saxgruppen, de ska ha konsert med Jonas Knutsson helgen 20 - 21 mars. Boka in det.

Skänk en slant till Dodaj fixar. Han blir lite glad då, och det tycker jag att han ska få vara... Titta gärna på bildspelet om Gustav - gråt en skvätt och skänk en slant till!

3 kommentarer:

momofa sa...

Har ni snö? Vi har fullmåne,natten blir ljus då.Tiden går framåt och snart är det sommartid igen.Inge vidare.Gillar läget med Lojsans skalp.Man blir bara glad alltså.Klart slut från Hög.

Anonym sa...

Liksom "grannarna" här i norr suger vi i oss allt positivt och blir glada för detta.
Vad snömängden beträffar visade väderrapporten i går kväll att vi leder med 3 cm, 81 mot 78 cm.

Kram och hälsningar från oss
Bambo

Crochetta sa...

Tack så jättemycket för din kommentar! :D

P.S: Ett mobilfodral är tydligen jättebra till touchscreenmobiler om man vill slippa repor eller smuts från väskan/fickan haha.