Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 24 januari 2010

Hänt i veckan

I måndags var Lojsan och jag till Stockholm för att prata med en "hårexpert". Dock blev Lojsan inte nöjd med de hjälpmedel som erbjöds, så det blev att trolla med knäna här hemma. Tur att jag är ytterst hemma i konsten att göra något av inget, och dessutom en hejare på att hitta lösningar på problem... Men det blev riktigt bra och ingen kan se att det saknas hår på en fläck. Dock krävs det lite jobb varje dag och dessutom så går hon till distriktssköterskan varje morgon fortfarande så skola och jobb blir såklart lidande. När huden på huvudet är läkt så blir det nog en mer permanent lösning på hårproblemen. Och såren är mycket finare nu, så vi får se om hon behöver gå och bli omskött varje dag även denna vecka. Bonk- och hudbesök på tisdag så då får vi väl se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du Lojsan, det är ett evigt kämpande och vi kan bara heja på, så gott det nu går i bakgrunden. Tur i oturen att du har en "trollmor" till mamma.
Kram från oss

Bambo

Anonym sa...

Skönt att det går åt rätt håll. Dumma sår!

Kram Gudmor E