Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 3 januari 2010

En dag till

Dr J har precis varit här och konstaterat att Lojsan ser mycket bättre ut. Färre "sårskorpor" och mindre flammig och inte lika svullen. CRP är nere i 20 och Natriumet är högre. Hon har gått ner ytterligare 2 kg (vätska). Hon är fortfarande isolerad på rummet men vi får gå ut och ta en promenad om vi vill - och det vill vi! Det blir ingen hemresa idag utan ev i morgon när alla inblandade dicipliners läkare har fått säga sitt...gissar att det blir sent eller inte alls. (Hemresan alltså).

Uppdatering kl 15.50.
-12 grader kallt ute och inga långkalsonger! Lojsan började hosta så fort vi gick fortare än snigelfart och bara en av oss hade bra vantar. Det blev en ganska kort promenad med ett kortare avbrott i affären där vi köpte på oss litervis Ramlösa. (Lojsan ska dricka jättemycket, misnt 2 liter/dygn, men inte vanligt vatten utan något med salter i - Ramlösa är populärare än sjukhusets egen blandning. Jag förstår inte riktigt varför hon ska dricka så mycket när hon samlar på sig så mycket vätska ändå...)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen lätt start på nya året,men med er enorma energi och alla "hållna" tummar, SKA 2010 bli ett bra år!! SoB

Anonym sa...

Hoppas det blev en skön promenad. Vi har släppt tumgreppet ett tag på fm och grabbat skidstavarna. Nu ser vi fram mot vad de "disciplinerade" har att säga i morgon. Kram och há det till dess. Hälsningar från oss i snörika nord.

Bambo

momofa sa...

Drömmer om möss,stora som elefanter.Fy f-n.Dom vill väl ha värme antar jag.Vi är nästan isolerade.Såå mycket snö.Vackert,visst.Rent och snyggt,visst.-5 lagom kallt.Ta det försiktigt med promenader,kall luft är "störande"för luftrören,jag vet!Nu skall jag ta tag i tummarna igen.Puss.

Anonym sa...

SoB har varit ute och bilat i snöovädret- man passar på när det är som värst!!!Väl hemkomna går vi in och blir glada när vi ser att ni har lämnat U-a. Hälsningar till er alla.