Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



fredag 27 november 2009

Om neuroblastomet

Då gör jag ett nytt försök att lägga in berättelsen om Lojsans tidigare sjukdomshistoria. Hur det var när hon hade neuroblastom och hur det blev efteråt.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Jag läste inlägget på neuroblastombloggen. Vad ska jag säga. Har mycket inom mig. Tårarna har runnit under läsningen. Vilken tjej, vilket liv, vilken familj. Ibland gör det extra ont i modershjärtat, t.ex. när du skriver om mobbningen. En tanke som slår mig är något en mamma i min vi-som-mist-grupp sade till mig. Hon sade att vi har gått igenom så mycket att vi inte skulle ta skit någon mer gång i livet, att vi förtjänade att alltid gå på röda mattan. Det är vad jag tänker om Lojsan. Hon är en hjälte av stora stora mått. Var hon än går ska det banne mig vara en röd matte utrullad. Hon ska gå där och omgivningen ska buga för henne och hennes storhet. Hon ska gå på röda mattan tillsammans med sin familj.
Många många kramar
Lotta

momofa sa...

Det är otroligt så mycket som har hänt under åren .Vi förstår nog inte allt.Jag vill förstå och delta men vi kan ju så lite!Men hjärtat känner,glädje när det går bra och sorg när det inte är så bra.Vi beundrar ert tålamod och allt ni uträttar med envishet och djävlaranamma.God Advent i alla fall och Älskar Er. Moma

Åsa sa...

Trevlig advent!

Anonym sa...

massor av kramar till er