Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 19 november 2009

Kan man må för bra?

Ja tydligen. Lojsans värden är fortfarande lite för fina. Hon har tillsammans med pappa varit på kontroll idag och då bestämdes att hon ska öka upp till 4 Puri- Nethol. Hennes ihållande hosta är på väg bort så det är inte aktuellt med något penicillin för det. Salvan hon fick recept på förra gången hon var ner funkar rätt bra, hon är mindre röd och fnasig runt munnen nu. Hoppas det fortsätter så.

Sen är det ju relativt det där med att må bra. För det gör hon ju inte - inte om man jämför med vanliga människor. Skulle jag ha hennes värden så skulle jag förmodligen bli inlagd (eller inte, som vården ser ut idag...)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns bedrövligt att man ska behöva önska att dina värden vore sämre och att du, för att få till stånd detta, måste öka tablett-intaget. Skönt i alla fall att hostan blivit bättre och att utslagen ser ut att gå åt rätt håll.
Kram från oss och hälsningar till er alla
Bambo

momofa sa...

Det där med empati är svårt.Man blir förvånad över att det finns så många totalt befriade personer i beslutande ställning.Men att stå på sig är inte heller lätt,det är lätt att bli sedd som ett besvär.Lojsan har inte kunnat ha bättre föräldrar.Tack och lov för att ni orkar.Du skulle kunna skriva en avhandling om hur det är att vara anhörig.Gör det!!!!!!

Howdy Sailor sa...

Jag har lagt ner hela bloggeriet, inkl läsning av andras (klarar inte av ett beroende just nu), men blev ändå tvungen att hälsa på här. Jag har ju tänkt en hel del på Lojsan.

Jag blir glad av hennes fina värden och bryr mig inte om några omständigheter. Hon är starkare än vanligare människor, det är så vi får se det.

Kram

Anonym sa...

Hej Howdy, har saknat dig! Välkommen tillbaka i bloggeriet när du känner att du har lust.
//mammanonna på jobbet