Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 4 december 2009

Adventstider

I söndags hade vi årets brådaste musikhelg. Jag hade mässa på fm och konsert på kvällen 3 mil norrut, Lojsan hade konsert på kvällen 3 mil söderut och Bror hade konsert på kvällen ungefär mittemellan. Faren for som en skottspole med skjutsning, hundpromenerande, matlagning och lyssnande. Undrar vem som hade det jobbigast!? Men det är kul att göra musik tillsammans med andra, så det är värt det alla gånger! Den här helgen tar vi det lite lugnare, bara en konsert (som vi ska lyssna på ), ett gibb (lååååångt dataspelspass) och så lite shopping såklart.

Om taxiärendet skriver jag senare...

4 kommentarer:

Åsa sa...

Ha en riktigt härlig helg.
Kram Åsa

momofa sa...

Andra Advent.För länge sedan var det Skyltsöndag i Gävle. Då åkte familjen André till STAN.Ett besök på konditori ingick.Ingen släkt att hälsa på så vi fick vara på stan och "njuta".Bokhandelsbesök förstås och Ostlagret.På hemresan luktade det värsta gamla osten,men fader Valle njöt.Ett och annat paket låg i bakluckan.Väl hemma blev det varm choklad och Lövstalimpa med ost. Tänk vad man minns.Ha en skön helg.Kram momofa.

Anonym sa...

Hej på er!
Oj vad jag har slarvat med läsande och skrivande på bloggen, det har varit lite för mycket på jobbet. Men jag tänker på er i alla fall!
Nu är det advent och snart jul och nyår. Då ses vi!! Ska vi gala på julottan??

Kram Gudmor E

Anonym sa...

Har gått här och hoppats på att få läsa om provsvar, som ni är nöjda med ur rätt perspektiv. Men det är tydligen som vädret, lite envist, grått och trist. Skönt att ni trots allt får ha lite trivsamt och emellanåt.
Hälsningar till er alla.
Bambo