Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjlördag 19 december 2009

Läkarbesök inför julen

I torsdags åkte Lojsan och jag till sjukhuset för läkarkontroll. Proverna visar att hon fortfarande har lite för höga värden. Inom rätt intervall men i högsta laget. Så det blev ytterligare höjning av medicineringen. Och så hade hon rätt högt CRP (snabbsänka) ska ligga under 5 men hon hade 35. Det brukar indikera att man har någon infektion men så vitt vi märkt så var det inget alls. Lojsan fick instruktioner att ta nya prover nästa vecka och att verkligen känna efter hur hon mår. ( Det brukar ju vara tvärtom - man ska inte känna efter för mycket...).

Idag har vi städat och pyntat - granen är klädd (redan!) och för er som vet hur vi (jag) brukar tramsa med granen får vänta tills på julafton med att se årets tema. När allt är klart och vi slöar i soffan så säger Lojsan att hon tror att hon har lite ont i halsen! Håll en tumme för att hon tror fel, vi vill vara friska i jul!

I morgon blir det matlagning, bak och kanske nåt julgodis. Det känns som om vi har så mycket tid på oss fram till jul - skönt att slippa stressa.

Och jag har varit på det godaste julbordet alla kategorier! Sågarbo herrgård. Ingen hemsida, ingen reklam - de lever på personliga rekommendationer. Inte det största julbordet, men sååååå gott! Skolan/jobbet bjöd - tack så mycket!

Inga kommentarer: