Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



söndag 22 februari 2009

Sportlovsbyte

Nu har Lojsan och jag lovat klart och Bror och far tar över, ja Faren har ju inte sportlov egentligen men han ska skoterköra sportlovslediga barn en dag och ha någon skidaktivitet en annan.

Lojsan har börjat köra lite, än så länge har hon kört framåt på ettan och tvåan och backat. Både i mörker och dagsljus. Hon är jätteduktig.

I helgen har vi haft ungdomshotell här, Bror hade 3 killar som spelade dataspel till 2 på natten och Lojsan var på bio med tvillingarna och sen sov de över här. Tur att man har lite vana av hotellfrukostar...

Utredningen har kommit halvvägs. Inga resultat än. Det är utredningsdagar på måndag och tisdag. Och på måndag är det även Oncovin och Asparaginase på Bonken; det är toppen när det går att samordna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Instämmer med E.Tur att man bor en bit ifrån HaHa.Kul i alla fall att det går bra.Valle blev vithårig på mej,tror jag visst.Nu börjar det väl likna "snart vår".Lite dropp från verandataket.Talgoxen är tidigt ute med vårlåten och dagarna är märkbart ljusa längre.Önskar att jag hade sportlov också.Eller kanske semester.Nå ja.Jag har väl fått mitt,numera lever jag på minnen.Ha de bra .Kramar !!!!

Anonym sa...

Du Lojsan....... ser du nå´n vid vägkanten som vinkar och hejar på, så är det jag! Och så har vi förlovat oss.. Sååååå romantiskt!B åkte till Stallarholmen på jakt så hela da´n kunde jag frossa framför TVn !!??!! Solan