Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 2 februari 2009

En rapport om att läget är bra, om än trött

Efter en helg med trevligt besök och fint promenadväder är nu alla på sina vardagsplatser. Lojsan mår bra och hade inte missat så mycket i skolan. Faren har suttit och stödjobbat lite på sjukhuset men verkar ändå ha fullt upp på sitt jobb. Bror har helt blivit av med sin förkylning och är tillbaka i skolan på heltid och jag har klarat av årets intensivaste jobbperiod - sista veckan före gymnasievalet. Så nu traskar livet på nästan som för alla andra;)

Såg en dokumentär om en flicka som bytte hjärta. Hennes föräldrar sa efteråt att de först nu förstod hur jobbigt det va - då mittuppi alltihop så är det ju faktiskt vardagen. Och det finns ju inget att göra, det är ju bara att köra på, det finns inget alternativ. Men vi är trötta, jag skulle kunna sova en månad! Samtidigt så är det ju Lojsan som är sjuk, och hon är inte trött, så då känns det fel att vi är det. Så egentligen är vi/jag nog inte trötta, det är bara som det känns.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker ni är fantastiska som orkar med allt! Själv så gnäller man ju för minsta lilla, fast inget kunde vara bättre. Så lite trötta får ni nog vara. Nu drar jag till Indien och sen har vi sportlov i Dalarna, så jag är inte hemma på tre veckor. Vi hörs sen!

Kram Gudmor E

em sa...

Jo, men det är ju mycket värre när någon man tycker om är sjuk, än att vara sjuk själv. Jag har erfarenhet av båda delarna och inte ens när ingen trott att jag skulle överleva har jag varit lika slut som när mina anhöriga varit sjuka. Så du är nog trött!
Margaretha

momofa sa...

Ett måttligt hurtigt HEJ!Här grasserar virus på alla kanter.Barnen i Järvsö febrar ca 40Maja har blåsor i halsen.Här hemma är det toan som gäller.Vi har öppet hus för de behövande.Citron,honung och O´boy omväxlande serveras bl.a.Att du är trött är väl inget att förvåna sig över." Modersvingen" omtar allt,och nu jobbar den för högtryck.När jag kommer ner skall du få sova mitt hjärta!!!Krama Lojsan och Broren extra mycket.

Anonym sa...

Man kan bli trött för mycket mindre än vad ni är uppi nu, så din reaktion är helt "OK" m-nonna. Du ska ju dessutom hjälpa en massa skolungdomar att försöka hitta rätt i sina viktiga val.
Skönt att höra att Lojsan i alla fall mår efter omständigheterna bra och att Broren har piggat på sig (utan att förhoppningsvis ha bjudit på några "baciller").
Kram till er alla från oss, Bambo