Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 23 mars 2010

På hud - igen

Och äntligen någon som vågar ta tag i problemet. En senior som misstänkte att grundinfektionen ligger kvar och spökar (Hurra - det sa jag för flera veckor sen, men icke då!) och tog nya prover och ett nytt sätt att behandla. Vi avbryter samtliga (hud)medicineringar och så ska hon tillbaka på måndag för något mysko prov till och kontroll. Skönt att det händer något! Men tänk att det ska vara så svårt (återigen) att lyssna på föräldrarna!

Och så var vi på Bonken. Proverna ser bra ut och inget annat än huvudinfektionen är konstigt. Vi var väldigt tydliga med att nu måste Bonk och Hud hålla kontakt. Det har känts som om det blir två parallella behandlingar utan samarbete - det går inte längre.

Maggie har varit hos pojkvännen (som ska kastreras) och undersökt huset. Hon ska få vara där ibland när vi inte får ihop hundvaktandet på annat sätt. Toppen med bra grannar!

1 kommentar:

momofa sa...

Hej ! Vilken tur att Lojsan han vettiga föräldrar.Tack och lov !!Problemet ligger på institutionerna som inte släpper in andra delar av vården av rädsla för att bli överkörda.Ett mycket gammalt problem.Hellre hålla på sitt än att pröva en annan lösning.Men nu hoppas vi på en bättring vad det gäller Lojsan.Kramar