Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 1 april 2010

...blir nog bra...

Ny har vi fått resultatet av en av de odlingar som togs vid sjukhusbesök i tisdags. Rätt snabbt faktiskt. Lojsan har fått stafylokocker i såren, så nu är det en annan behandling igen... men vi hoppas att det blir bra nu. Vi håller alla tummar vi har att det ska hinna ordna till sig hyfsat tills på söndag 11 då hon ska åka iväg till Barcelona med klassen. Annars kan det blir lite krångligt...Det blir nog bra.

Bror är i Krakow med klassen. Har bara fått två SMS där han kort meddelat att allt är bra. Litar fullständigt på honom - men inte på alla andra... Men det blir nog bra.

Och så har jag börjat gå dubbelt på mitt nya jobb. Det är mycket att lära sig! Men det blir nog bra det också.

5 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Ja, är det inte det ena så är det det andra ... fast du är cool och klarar det här galant.

Mina är lite för små för att åka på resor själva men jag bävar för när de gör det. Gud nåde dem om de gör samma saker som jag gjorde som tonåring ...

Anonym sa...

Yes, vi håller tummarna så mycket vi orkar allt skall fixa sig så bra som möjligt till resdags. Hoppas ni haft en fortsatt skön helg, lite barnledigt några timmar och med endast Maggie att motionera.
Kram och hälsningar
Bambo

momofa sa...

Hej där!Snart är Påsken över tol. Man blir lite lack på allt som dras in av både två och fyrbenta djur.Kanske att jag kommer ner nästa vecka,vi får se.Behöver ett par dagars luftombyte.Kravfritt.Behöver se Uppland.Hörs,Kram.

Anonym sa...

Nu blir det bra...ljuset har börjat leta sig in i alla hörn.... fåglarn pussas, jo jag såg det faktiskt! Kan det vara våren??
Hälsningar SoB

Tove sa...

Hur är det med Lojsan nu?