Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 6 april 2010

Sårvård i elfte timmen

Det går åt rätt håll! (pepparpeppartaiträ). Hon har tagit penicilintabletter Eusaprim, fredag-måndag. Tisdag - torsdag får hon inte ta eftersom det är för nära intaget av Methotrexate. Och eftersom det verkar bli bättre så hoppas vi att det forstätter så även utan penicillinet. Förutom tabletterna så smörjer jag med penicillinsalva två gånger per dag, så det är fortfarande en del kladdande. Planen är att det ska vara helt läkt till på söndag så hon slipper hålla på i Spanien... Om inte får vi ta till en annan plan.

4 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Jag har varit här inne och kikat efter er och undrat, faktiskt så sent som en timme sen senast. Skönt att veta att ni har en plan.

Kram

Anonym sa...

Hej.Det låter hoppfullt.Den medicinska kunskapen är trots allt att lita på.Vi ser en ljusning .Kramar

momofa sa...

Den snöiga Nord är vårt fädernesland.. skaldade en gammal diktare.Att det år ett långt och snöigt land vi lever i har vi sett i år.Det blir säkert en skön resa för Lojsn som omväxling till drivorna i Älkarlö när hon får åka till Spanien Ha det bra.Vi skickar med några kramar som "reskost".Momofa

Anonym sa...

Hej Lojsan, det är sysslingarna i Åkersberga som önskar en trevlig och kul resa. Vi är just nu hos mormor och morfar och har läst bloggen.Idag är vädret tråkigt här men i Spanien är det säkert toppenväder.
Vi ses väl på nästa släktträff eller hur?
Hejdå!