Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 28 april 2010

Alla samlade igen

Nu är Lojsan hemma igen. Trots alla aska var de bara ½ timme försenade till Arlanda. Hon har haft det såååå bra och Claras mamma lagade såååå god mat och hemmes föräldrar va såååå snälla! Tja, det är svårt att rapportera i andrahand, men det verkar i varje fall som att det var en höjdarresa! Dagen efter hemkomst så var det dags för sjukhusbesök och alla är nöjda, det går sakta men framåt. Mer mediciner och salvor och nytt besök om en månad.

Och så till att det dröjt med bloggandet. Telefon, TV och Internet har legat nere sen freda´n och det tar minst tre arbetsdagar dar innan Telia lagar. Fredag, lördag, söndag, måndag och ½ tisdan försmäkta vi på denna ö - var god skicka snus. Och inte blir det oftare framöver heller tror jag. Jag jobbar och jobbar och orkar inte data när jag kommer hem. Blogga jobbet!? Kommer inte på fråga - hinner inte och än så länge är det ju en provanställning:) Så ni (få) läsare får nöja er med den knapphändiga skildring av livet som Lojsan som dyker upp med en oregelbundenhet likt snöväder i april. Hade!

3 kommentarer:

momofa sa...

Hadelulia !!Livet är inte rättvist men ibland överraskar det.T ex snus kan vara nödvändigt då Telia brakar ihop.Underbart att Lojsan är nöjd och glad.Vet inte hur det blir med Torsdan.Har en humla på fönstret,det är vår för mej.Stora kramar Vi hörs.

momofa sa...

Glada Hudikkramar till samtliga Kronor.Momofa

Anonym sa...

Kramar till er från familjen R! Jag förstår om du inte hinner blogga. Jag har inte läst så mycket blogg (och inte ringt som jag har tänkt!) heller. Det är mycket jobb, fotboll, trädgård (-ar) och så. Ska bättra mej! Men vi gillar er ändå!

Kram Gudmor E