Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 12 maj 2010

Återigen

Nu har Lojsan och Faren varit på sjukhuset igen och där tycker de att det ser OK ut. Vi ska fortsätta som tidigare... Nåväl, det blir inte sämre i varje fall. På BONKen så fick hon höja dosen Metho, men i övrigt som vanligt - det knallar på liksom.

Annars så är det vanlig vardag med träningar, läxor och hundvaktsfixande som tidigare. Vi har en toppengranne som tar ut Maggie och låter henne vara hemma hos dem en stund också. Hon har en liten pudel som Maggie funkar riktigt bra ihop med. Barnen har slutspurt på terminen, så det är nationella prov på höjden och tvärsen, och när det inte är prov så är det uppgifter och uppsatser som ska slutföras. Orienteringen har kommit igång så Faren har fullt upp med kartor och skärmar. Själv stupar jag i soffan när jag kommer hem - det tar på krafterna att lära sig nya saker. En helt vanlig tonårsfamilj alltså. Kan det bli bättre!

3 kommentarer:

momofa sa...

Vad jag tycker att ni är duktiga !Full huggning för alla,det gläder een gammal tant att ni orkar,Lojsan är en tuff tjej med många tankar om framtiden.Lycka till lilla hjärtat. Kram Momofa

momofa sa...

Våren fortsätter hur det än är.Björken har numera " kattöron "ock rosen är inte klippt !!Vi hoppas att hälsan tiger still fortfarande och att förflyttningen av älskade Lojsan går efter ritningarna.Här försöker vi göra fint omkring huset.Det är hektiskt på våren.Kramar Mosmos.

Anonym sa...

Va´ bra att du inte skrivit så mycket för jag har inte läst så mycket på senaste tiden heller och då behöver inte jag ha så dåligt samvete för det.
Kram på er alla
från Åsa