Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 27 maj 2010

Egentligen är hon nog en säl...

I helgen så tillbringade Lojsan och jag ett dygn på Yasuragi Hasseludden. Det var Nalles Resa (igen!) som fixat . Hur lyxigt som helst! Och Lojsan som inte simmat på över ett år - hon var helt lycklig i ögonen när hon fick kava fram och tillbaka i bassängen! Vi badade så vi blev alldeles russiniga på fingrar och tår. Lojsan var på Shiatsumassage och klangresa, vi gick en liten sushiskola, och så käkade vi fantastiskt god (mest) japansk mat. Vilket ställe! Rekommenderas å det varmaste. (För den som har råd...). Tack Yasuragi, Taxi 020 och Nalles Resa!

Det var nog den sista fondbidraget för Lojsan, nu när hon snart blir 18 så försvinner den möjligheten. Men vi tackar alla som hittills bidragit, det har varit mycket uppskattat!

3 kommentarer:

titti sa...

Hej, Titti heter jag och är 19år och tänkte bara lämna en liten hälsning till er=)
Håller alla fingrar och tår för att det ska bli bra med Lojsan. Såg att ni brukade vara uppe i Järvsö ibland och de va ju lite roligt för där bor jag!
Sköt om er:)
kramar

//Titti

Howdy Sailor sa...

Min lilla stumpa önskar sig en spavistelse på åttaårsdagen. Vet du om de tar emot barn?

Jessika sa...

Yasuragi är bäst :)