Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjonsdag 17 mars 2010

En liten notis om Bror

Långe lillebror Bror har haft ont i magen ungefär en vecka. Jag tycker att jag varit väldigt restriktiv innan jag dragit iväg ungarna till läkare. Men samtidigt så har jag på något sätt en bra känsla för när det ändå är dags. Så igår åkte vi till hälsocentralen och det visade sig att han har magkatarr! Hallå - han är 15 år! Magkatarr får bara äldre stressade herrar som äter fel och inte rör på sig. Bror äter bra mat, äter hyfsat regelbundet, är hur lugn som helst, röker och dricker inte (!) och går ut med hunden, spelar lite tennis och åker lite skidor och har gympa i skolan. Fundersamt. Men han fick medicin och så hoppas vi att det blir bättre fort. Konsert på lördag kl 20 för ev intresserade.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan! Magkatarr,det förekommer hos ungdomar som stressar ,tonåringar med stora egna krav på sig.En inte helt vanlig familjesituation t.ex det behövs så lite för att magen skall reagera onormalt. Fråga mej,som fick problem också i 18 års åldern.Nu gäller det att ta det lilla lugna och följa dr.s ord. Det kommer att gå bra. Många kramar är bra.