Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 19 mars 2010

Jobbmeddelande

Jag har fått jobb! Ja, jag hade ju ett jobb tidigare också, men bara 30%. Nu har jag fått en heltidstjänst på en gymnasieskola; samma som Lojsan går på faktiskt, och det är ju inte populärt! Men det var nu jobbet fanns och så det var inte så mycket att göra. Det ska bli kul men samtidigt otäckt. Jag har ju inte jobbat som gymnaiseSYV tidigare och han som jag tar över efter har haft väldigt mycket att göra. Men det är bara att jobba på och göra så gott jag kan. Fördelen med ett så pass "udda" yrke som SYV är att det blir olika beroende på vem som innehar tjänsten, så jag hoppas jag kan forma den så att det passar mig (och eleverna såklart!).

Barnen mår bra. Bror har käkat tabletter ett par dar nu och det verkar som om det hjälper. Skönt! Lojsan tog prover i tisdags och vi har inte fått några svar ännu - så hon fortsätter som tidigare. Hårbotten är väl sisådär. Det läker på ett ställe och spricker upp på ett annat. Men jag tycker ändå att det går långsamt framåt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till det nya jobet

Mathilda

Anonym sa...

GRATTIS till jobbet. Hoppas det går bra att kombinera med allt och ffa med "lilla eleven" från byn.

Hoppas på bra provsvar och att läkningen fortskrider, spec med tanke på kommande resa.
Lill-långe Bror behöver visst också pysslas om lite. Skönt att det medicinen tycks hjälpa med en gång.

Kram och hälsningar från oss
Bambo

Anonym sa...

Hej!
Kul att du har fått ett jobb (till!) och att det verkar vara ganska under kontroll med er (men synd om Broren!). Jag ska få mej till att ringa snart!!

Kram Gurdmor E

Anonym sa...

Tack för söt blomma.En Tant Lisa blomma.Nu pryder den mitt bord.Kram till Broren för fin insats men han är ju bra!!Lojsan var så fin i håret.Vilka barnbarn vi har !!Stora kramar f.övr.