Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 20 september 2009

Snart sista?!

I morgon åker Lojsan och jag in till sjukhuset för, vad vi hoppas, sista högdosmethotrexatbehandlingen! (peppar, peppar, ta i trä, hålla alla tummar och tår och alla andra ödesbevekande och vidskepelsetroende trix som man bara kan tänka sig! - Det är kraftigt ångest- och riskframkallande att uttala/skriva något som kanske bara är kanske...hurr!) Och som vanligt så ber jag om stöd och uppmuntran via besök, brev, blommor, mail, SMS.... sista chansen för er som inte "hunnit" så att säga...

Faren åker till Tyskland i dag och farmor kommer hit och sköter marktjänsten (ska ut och övningsköra lite med vår bil i em...Hi hi!). Brors förkylning har tagit om, så vi får väl se om han kan gå i skolan eller inte. Lojsan är friskast av oss alla, Faren är lite snorig och min förkylning har (som vanligt) gått ner i lungorna - jag låter som en gammal storrökare. Men jag smittar inte i varje fall, så det ska nog gå bra att jag hänger med ner till UAS. Just nu sitter Lojsan och Faren och tragglar fysik inför ett prov. Jag förstår inte ett jota! Tur att de har föräldrar inom olika ämnesområden.

Tack till er som kommenterat: Är glad om mina åsikter om vaccinering gör att nåpon enda individ tar sig för och går och vaccinerar sig.
Elvis - Grattis, det ligger en present och väntar här med, du får den nästa gång vi träffas!
Ellen - Spännande med lösa tänder, och kul att sitta och vicka på!
Olle - Vi gillar dig med!

Kram alla goa människor!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til i morgen. Hilsen fra Norge :o)

momofa sa...

KÄRA BARN!!! I alla åldrar.Här är det höst.Jag känner mej möglig och väntar på snö.Hoppas allt går bra på UAS.Vi håller alla tummar och tror så det värker.Skolfoto,bra julklapp!Älskar er alla.

Lotta sa...

Ja, det ska vara sista högdosbehandlingen. Nu räcker det för Lojsans del, och för er!!!

Lycka till i veckan och jag hoppas på snabb hemgång.

Ja, det är viktigt att alla vaccinerar sig. Jag är äggallergiker så jag kan inte göra det men annars hade det varit en självklarhet. Jag får i stället tänka extra noga på handhygien och att inte gå ut bland folk vid minsta symptom.

Många kramar
Lotta

Maria sa...

Vad härligt,snart är behandlingen klar. Inga mer högdosbehandlingar här inte!!!! Kram Maria

Anonym sa...

Vi håller alla tummar, tar i tårna och pepprar på träden, eller hur det nu var! Hoppas det går bra i alla fall!!

Kram Gudmor E

A&T sa...

Klart det är sista! Som Lotta skrev. Ni har haft ert klart nu!

Kram Anna

Anonym sa...

Heja Lojsan!
En någorlunda orienterad man.

Anonym sa...

Vi håller våra tummar, fingrar, tår och klor här med. Lojsan har verkligen gjort sitt nu.
//Åsa

Anonym sa...

Ett gäng tummar å tår hålls här i huset. Har informerat och peppat alla på min praktikplats om vaccinatonen och hoppas att snartb få vaccinera 4 500 Järvsöbor - ja, jag kanske inte kan vaccinera alla själv!!!

Kram!

Ps; nu är en av tänderna ute, kanske kommer fen i kväll...