Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 24 september 2009

Om onsdagen

Natten till onsdag gick bra. Lojsan vaknade själv och slapp bli väckt - det blir bättre då. Jag åkte och jobbade ett par timmar på fm och under tiden så hade Lojsan "skola". Man tar ett prov timme 23 (av methotrexatedosen) och det värdet var 66 - rätt lågt. Kl 18 så var Mx klart och efter det är det bara vätskedropp - massor! Även denna natt har varitt lugn, hon kissar väldigt mycket mer på nätterna så det ska kollas. Och hon har fått utslag vid munnen så nu ska hon få träffa en hudläkare, sen nån gång.

Pratade med två mammor, och världen är allt bra liten, den ena hade haft pappa i skolan och den andra är syster till en gamma kompis (Hej Carina!), så grabben i rummet bredvid är kusin till en tidigare klasskompis till Lojsan! Spooki!

Uppdatering 15.30.
Värdet kl 12 var 0,3, så det finns nog stora chanser för att det blir hemgång i morgon. Idag har Lojsan haft besök av en kompis (som försökt 2 ggr tidigare men vi hade åkt hem...) Och hon har "föreläst" inför ett tjugotal läkarstudenter om hur det är (att vara tonåring och sjuk och lite sånt). Det har varit två konsultläkare här och hon har haft mattelektion. Nu blir det nog lite engelska som grädde på moset. ibland händer inget och andra dagar är det full rulle!

Inga kommentarer: