Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 21 september 2009

Inte riktigt enligt planerna.

Jaha, LPn gick inte bra så det blev uppskjutet till i morgon och då blir det inte lustgasning utan riktig sövning vilket är värre, tar längre tid och inte minst är farligare. Och så har då också starten av själva MXdroppet blivit uppskjutet ett dygn - bläääää!

Vi utnyttjade förseningen till att återuppleva gamla barndomsminnen för Lojsan (mata fåglarna i Svandammen med gammalt bröd - en favoritsysselsättning för 15 år se´n). Och så blev det såklart en shoppingrunda i storstan. Vägen hem gick uppför Carolinabacken och Slottet - klassiska studentmarker för att trigga intresset.

Och på hitvägen övningskörde Lojsan så klart, hela vägen till sjukhuset. Motorväg - rondeller - rödljus - cyklande studenter - bussar med storhetsvansinne. Men hon klarade det med glans!

Tack för alla tillrop. Lojsan hälsar speciellt till Ellen att om tandfen inte hittar till Järvsö så är det en gammal kompis till henne!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Skit va jobbigt att det blev uppskjutet, det tar ju så mycket energi att ladda för något sånt här. Var behandlas Lojsan? Stor kram till er båda!

A&T sa...

Hoppas det går bättre idag. Bra med övningskörning. Lojsan verkar ju ha körkortet nästan i bakfickan:D