Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



fredag 5 december 2008

Länk till Lucia

Detta är en insamling till minnet av Madeleine , en tonårstjej med cancer...

För närvarande cirkulerar en i bloggosfären en utmaning (ungefär som ett kedjebrev) där tanken är att få så många som möjligt att uppmärksamma och bidra till denna insamling. Då ändamålet ligger mig väldigt nära hjärtat ber jag så många som möjligt att försöka delta på sitt sätt - se det som en julklapp till alla barn och ungdomar som vet hur det är att ha cancer. Något som de inte borde behöva veta.
(Nu känner jag ju inte så många bloggare, men ett par kan jag väl få till...) Om man som ickebloggare vill bidra så går man in på den här länken och läser hur man gör.

Tanken är att vi i bloggvärlden skall skapa en lång länk med bloggare som antagit Enbarts utmaning att länka till insamling mot cancer. Vi som länkar har också givit minst 20 kr till insamlingen "Den jävla idioten" tillägnad Medeleine Deckert. Länken skall hålla minst till Lucia. Vi vill sprida ljus över alla som drabbats av cancer och bidrar på detta sätt genom att länka och att skänka.
Madeleine har lämnat världen men Tim 11 år kämpar. Det är inte mycket jag kan göra mer än att skänka pengar till insamlingen "Den jävla idioten" och att sända en tanke till Madde som lämnat och Tim och Lojsan som kämpar (och ALLA ANDRA som kämpar mot "Den jävla idioten").

Följande har utmanats: Enbart som startat utmaningen samt, (KOPIERA IN ALLA SOM DU UTMANAR HÄR), Ajaxen, Beppe, Diqueen, Enbart, Eva, Helene, Lena, Malin, Nina, Petra, Princess 55, Sabina, Sanna, Tess, Vida, Yllegarnet, mammanonna, Howdy Sailor, Devonboys
Vill du veta mer?
Enbarts Blogg, Maddes blogg, Maddes mamma Anne, Davids blogg, Barncancerfonden, Ttela artikel, GT-artikel, Radio Väst inslag (17 minuter in).Tims blogg, Tims mammas blogg, Aftonbladets artikel om Tim

1 kommentar:

Anonym sa...

tack för att du skänker och länkar. Du frågar hur du når mig och svaret är via min mail.

peter.carlsson@sensus.se