Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



tisdag 20 april 2010

Aska i luften.

Enligt planerna ska Lojsan och co flyga hem på torsdag. Som det ser ut nu så är det inte så troligt att det blir så. Vi har räknat ut att medicinerna räcker en knapp vecka till. Just nu planeras för bussresa hem och då kommer hon kanske hem på söndag. Hon har kul, det lilla vi får höra. Det ska bli skönt när hon är hemma igen.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Härligt att hon har kul och det är ju viktigast. Men usch vad oroligt med hemresan. Men det är nog värst för mamma. Lojsan verkar ta det mesta med ro. Kram

Anonym sa...

Jätteskönt att Lojsan trivs och har kul. Här håller vi tummarna så de håller på att fastna. Igår var ju prognosen bra, men hur blir den idag?
Kram från oss
Bambo

momofa sa...

Lojsan fixar situationen ,bombis !Meb der skall bli skönt när hon är på svenskt land igen med många nya intryck Längtar efter att få träffa henne.Kramar momofa

Howdy Sailor sa...

Hon är en företagsam tjej, har jag fått intryck av, och kan nog improvisera med medicinen vid behov. Men hade det varit min tjej hade jag förstås varit orolig, eftersom jag är världens oroligaste mamma i alla sammanhang (och därför inte ska yttr mig).

Tack för uppdateringen i alla fall, för jag har verkligen undrat.

Kram

Ulrica H sa...

Typiskt att aska ska ställa till det på det där sättet. Hoppas att hemresan har gått bra och inte varit allt för besvärlig åtminstone!

momofa sa...

Skönt att Löjsan är hemma igen.Kommer över snart.Kram momofa