Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



torsdag 15 april 2010

andrahandsreserapport

Lojsan har det bra i Spanien. Hon va tydligen lite trött första kvällen så hon skippade kareoken. I förrgår kväll så fick vi telefon när de sent sent gick ner till beachen i Barcelona för att vada lite, som tur va det två killar och en lärare med också... sen igår så var de iväg på fotboll.

Lojsan ringde just: Fick höra att fotbollen var en fantastisk upplevelse. Att det var Barca - Deportivo. Och att Barca vann med 3-0. Just nu satt hon och tittade på när Clara har basketträning. De åkte till Mataro i förmiddags. Claras familj bor verkligen mitt i stan och har en jättefin lägenhet. Tyvärr så hittade hon inte kameran i söndags innan hon åkte så det blir nog lite dåligt med bilder. En av killarna ska blogga om resan och jag tänkte länka till bloggen här, men skolans hemsida går inte att nå just nu så jag gör ett försök i morgon. Hursomhelst så verkar hon trivas jättebra!

3 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Kul att hon är på plats och har det bra! Sen är det ju ett mysterium för mig hur någon kan kolla på fotboll ...

momofa sa...

Hej! Ni har en allmänbildad tjej som kan gilla det mesta utan förbehåll.Fotboll är allmänbildning.Hälsa henne att vi tänker på henne.Kramar Momofa

Howdy Sailor sa...

Jag väntar med spänning på rapport om hemresan, något verkligt aktuellt så här i vulkantider.

Och givetvis en rapport om rolig resa också.