Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



torsdag 25 februari 2010

Sportlovsrapport 1

Lojsan har sportlov denna vecka. Självklart blir hon då förkyld... Men i måndags så var det inte så illa så vi fick åka til Bonken ändå på återbesök. Hennes CRP är ju då naturligtvis förhöjt: 62. Men övriga värden är ganska bra så nu får hon (för första gången efter nyår) ta både Puri- Nethol och Mehotrexate. Låga doser men ändå - på banan igen. Hud kom in på en expresskonsult och jag fick lov att tvätta med alsolsprit istället för lösning. Hurra! Torkar ur bättre. Såren ser nu bättre ut och jag pysslar och donar ofta. Idag åkte donnan till kompis i Delsbo på ett par dar (Jag är visst frisk! Förkylningen är nästan bra ju!) Och mamma är såklart orolig - Delsbo! Har bott där lite för länge - inget bra ställe att vara tonåring på. Huvva! Men det är en redig tjej som hon hälsar på så de klarar sig nog. Har ju halva släkten i närheten om det skulle strula. Och moster polisen i Ljusdal... Bror har sportlov nästa vecka - eller inte. De läser in måndag till onsdag och har hemarbete på torsdagen eftersom de ska åka till Polen och Tyskland med klassen i april. Och på måndag kommer en utbytesspanjorska som ska bo här 10 dagar. och så ska Lojsan till samma tjej i Spanien i april och så Bror på klassresa. Vi som hade tänkt åka iväg nånstans med familjen i vår...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är som i naturen. Visst börjar det ljusna trots allt prat om översvämningar m m. Vi hoppas nu att det är vårkänning även för Lojsan och att hon får ett välförkänt lov. (Artikeln om Ede skola i dagens HT hoppar vi över.)Givetvis hoppas vi att hon får det riktigt trevligt med det spanska besöket.
Massor med kramar och ha det bra alla fyra.
Hälsningar från oss
Bambo

Anonym sa...

Hej alla!Under all snö spirar hoppets gröna gräs och strå.Vi tror på en hoppfull förvår med läkning,roliga aktiviteter,spansk flamenco i skidbyxor och OS luva. Pratar varje dag med HSB en trappa opp och tror att han kan fixa, tillsammans med doktorerna, en bra vår och sommar för älskade Lojsan.Eller hur?Varen hälsade!!