Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 13 oktober 2009

Schvooosh

säger det när dagarna bara rusar förbi! Vi har den här hösten varit sjukare än nånsin känns det som. (Annars så brukar vi vara väldigt friska av oss.) I september så var hela familjen förkyld i omgångar, sen har jag haft kristallkaos i örat och nu är det Faren som känner sin förkyld igen! Håller en tumme för att det bara är inbillning! Vi vill inte och har inte heller tid att vara sjuka. På måndag börjar man vaccinera här så då måste vi vara fit för fight så att säga.

Lojsans prover förra veckan var bra. Så bra att sjukhuset glömde bort oss, dvs de ringde inte och berättade hur bra det var. Iofs skönt, men ändå - hon behöver ju veta för att ta rätt dos. Den här veckan slipper hon provtagning helt, och nästa vecka är det sista Oncovinet!

4 kommentarer:

LaufeLille sa...

Skönt med proverna! Inte lika kul med alla förkylningar, håller tummarna för att det bara var inbillning och att influensavaccinet förutom influensan kanske tar en och annan förkylning med.
//Anna

momofa sa...

Höstmänniskan Momofa ser fram emot en vardagshöst ,gärna med regn men inte halka___än.Gläds åt bra resultat från UAS.och Brorens orkester framgångar.(särskrivning inte bra )Allt väl här i alla fall.Kramar till alla som vill ha.

Anonym sa...

intressant blogg! hittade den via barncancerfonden och har nu sträckläst den.
skulle vara intressant att veta lite om vad du tycker är viktigt hos personalen ni möter på sjukhuset?
Ni verkar vara en stark familj.

/blivande barncancersjuksköterska.

Anonym sa...

Det är inte bara hos er som dagarna rusar förbi. Tycker det känns som en evighet sedan jag motionerade flitigt under en vecka. Hoppas att det nu har ordnat till sig med förkylningarna (helst för hela säsongen)och att allt går åt rätt håll för Lojsan.
Kram och hälsningar från oss till er alla inklusive lilla vovven.
Bambo