Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 1 oktober 2009

en vecka senare...

hrmpf...oj vad tiden går! Men såhär va det. Kl 12 var värdet 0,3 och då fick vi förvarning om att vi förmodligen skulle kunna åka hem redan på kvällen. Det var väldigt mycket trevligt folk på avdelningen och det blev hämtmat på kvällen i föräldrarummet. Toppen! Sen kl 19.30 fick vi veta att värdet var under 0,2 och det innebar att vi fick åka hem. Efter en snabb packning och nåltagning gick vi så ner till bilen - hittar inte nyckeln! Efter mycket letande beslutade vi oss för att ta sjukresor hem. Den blev såklart försenad och då vände jag upp och ner på resväskan och hittade nyckeln under fodralet! Vi kom hem kl 23. Tack farmor som hållit ställningarna här hemma! På fredan åkte jag med farmor till tåget och på kvällen så kom Faren hem från Tyskland. Normalitet - alla på rätt plats!

Den här veckan har varit rätt lugn, Lojsan mår bra och Bror har haft elevens val med LAN hela veckan. Nu ser vi fram mot en solig och skön helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Masse, masse lykke til... Ser på bloggen hver dag..... Jeg er full av beundring for hvordan dere takler livet deres med sykdom.

Åsa sa...

Hoppas ni får en skön helg, solen får ni nog tyvärr klara er utan om väderleksrapporten stämmer. Jag har fått ett jätteroligt vikariat i tre månader (tjänstledig). Börjar på måndag. Jag har tänkt skriva mail i flera veckor men det händer inget. Fortsätter att tänka så får vi se vad som händer. Det är ju lättare att skriva här men allt vill man kanske inte att världen ska veta :)
Kram