Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 10 maj 2011

Resa igen!

Lojsan har blivit enrollerad i en grupp av "unga vuxna" som ska utgöra någon sorts kärngrupp i utvecklandet av verksamhet för unga vuxna inom Barncancerfonden. Kul att det händer saker även för den gruppen. Man ser ju saker olika beroende på var i livet man befinner sig. Den barnverksamhet som vi tidigare rörde oss i inom Barncancerfonden/föreningen har Lojsan nu växt ifrån, och då ser vi att det är mycket svårare, om än mycket behövligt, att hitta/skapa aktiviteter/verksamheter som passar för de äldre barnen/ungdomarna som drabbats. Så nu får vi se om det går att hitta på något vettigt. Det är ju också smart att utgå från de unga vuxna själva, hoppas de orkar bara.... Det första som händer är en konferens tillsammans med andra nordiska ungdomar på Island nu i juni. Så berest blir hon, och lägerråtta som hon är så passar detta henne alldeles utomordentligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
Jag är redaktör för Barn&Cancer och skulle vilja komma i kontakt med er för att höra om vi får lyfta er blogg i tidningen?
Mejla mig på anna-lena.hernvall@otw.se. Tack :)

Anonym sa...

Fortsatt lycka till och hoppas vi hinner ses något i sommar. Här får vi bara ränna omkring i hemmaskogarna.
Sen läsning med hälsningar från oss.

Bambo