Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 27 januari 2011

ÖNH på egen hand

Hittade en kufisk anteckning i Lojsans kolumn i familjekalendern. Ringde och frågade vad hon skulle göra (Hon brukar bara skriva sånt som vi behöver veta). Jo hon ska till ÖNH (Öron- näsa- halsmottagningen) för provtagningar och uthämtande av mätutrustning (ska kolla, igen, om hon lider av sömnapné). Och nej, vi behöver inte följa med! Och själva sömnmätningen fixar hon själv också. Snart behövs vi inte alls! Snyft... Fast rätt skönt ändå - klarar hon sig själv så har vi ju uppenbareligen klarat föräldrauppdraget rätt bra. Önskar bara att det inte var den här typen av kunskaper som hon fått med sig.

1 kommentar:

Camilla sa...

Nej, jag håller med dig, man önskar att det inte var den sortens kunskaper... och kan förstå att det känns konstigt att hon fixar det själv. Ni som dessutom varit tvungna att var inne i denna "cancervärlden" två gånger. (Om jag fattat rätt.) Hoppas det går bra för henne på ÖNH!