Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjfredag 9 juli 2010

Sommartider

På sommaren går tiden inte som annars. Jag hinner helt enkelt inte skriva i den takt saker händer; därför en återblick.

För en månad sen åkte Lojsan på kontroll på sjukhuset ensam - för första gången. Hon glömde att ta med både mobil och plånbok, men lyckades ta sig både dit och åter utan problem! Själva läkarbesöket gick tydligen smärtfritt, vi fick inte så mycket information, men det är väl bara att vänja sig....

Sen så har hon varit på läger och det gick bra - kul som vanligt. När hon kom hem så hade såret i huvudet gått upp igen så nu är det bara att fortsätta som tidigare.

I förrgår så åkte Lojsan och jag på kontroll tillsammans och det var sista gången som vi kunde få ersättning av FK; när hon fyllt 18 (om en vecka) så behöver hon inte oss föräldrar längre.

Just nu jobbar hon (städar), och jämfört med för 2 år sen (månaden innan hon blev sjuk) så är hon pigg och glad när hon kommer hem (då va hon genomsvettig och supertrött varje dag), detta trots medicinerna - vilken tjej!

Bror är på sin första festival men kommer hem på nätterna. Och idag jobbar Faren sin sista dag före semestern.

1 kommentar:

Åsa sa...

Ja, tänk va stor våra tjejer blir och hur mycket de klarar på egen hand. Det är lite läskigt tycker jag. Men ibland ganska skönt. Ha det så trevligt i sommar.
Kram.