Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjsöndag 20 juni 2010

Försommarrapport

Nu är skolorna slut och vi är lediga. Lojsan har beslutat sig för att börja en ny skola i höst, och Bror är klar med grundskolan och ska bli gymnasist. Lojsan ska fortfarande gå Natur och Bror ska läsa Teknik. Men först sommarlov. Lojsan har fullt upp, riskutbildningar (körkort), läger , jobba 5 veckor, flytta och hinna fylla 18 dessutom! Bror ska vara ledig men det är några musikfestivaler(rock) och ett par spelhelger inplanerat. Vi hinner inte med någon utlandssemester i sommar, men vi drar till fjälls några dar. Kanska vi vuxna hittar på något utan barnen...
Lojsans hårsår såg igår (peppar, peppar) ut att vara läkt! HURRA! Får bara inte glömma att hålla koll ändå - det kan ju komma tillbaka. Det har tagit en hel termin. Nu får hon vänta tills behandlingen är klar (i jul hoppas vi) och att kroppen har återhämtat sig; sen blir det plastikkirurgi till höger och vänster för att rätta till diverse problem som uppstått under behandlingen. Som det verkar nu så är vården (på mest eget initiativ) inställd på att hon får göra detta inom ramen för allmän sjukvård, men vi får väl se - hon övergår ju till vuxenvård i samband med att behandlingen avslutas; och det är stor skillnad på barn- och vuxenvård.

Nu semester.

4 kommentarer:

Howdy Sailor sa...

Jag ser med stort intresse fram emot rapporter om hur det är att gå från barn- till vuxenvård. Förhoppningsvis märks inte steget så tydligt.

Ha en skön sommar!

Momofa sa...

Hej !Äntligen har vi fått fjutt på datorn igen.Byte av nånting ,så nu funkar den igen.Stolt Mosmos älskar sina barnbarn.Önskar er en fantastisk framtid,håller alla tummar jag har för att det skall bli bra.Han jag bor med ,skall till dr.1/7.sen får vi se. Ha d`e bra Kramar Mosmos.

Anonym sa...

Vi unnar er en underbar sommarledighet. BoS

momofa sa...

Uffel år OK och vi kavar på ivärmen.Kuvösen funkar bra på f.m sen blir det bastu.Vi ses snart .Kramar Mosmos