Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjmåndag 17 augusti 2009

Skolshopping

Idag har vi varit i stan och köpt lite skolkläder/grejor. Båda barnen skaffade nya abonnemang till mobilerna. Och sen blev det lite kläder. Bror tar första bästa - provar - klart! Lojsan går runt och kollar, känner, nyper och sen kanske hon provar något - eller inte. Och sen till nästa affär för samma procedur. Bror höll på att gå upp i limningen! Så han fick gå till tennsoldatsaffären så vi fick handla i lugn och ro.

Lojsan är fortfarande snuvig, men det verkar gå åt rätt håll. Tog prover idag (vanliga personalen är tillbaka - tack bästa Ingrid!) och nu väntar vi på resultatet. Hon kommer att gå i skolan i morgon under alla omständigheter. Det är förutom vanligt upprop och mjukstartslektioner, även uppstart på körkorskursen. Och det kan man ju inte missa.

1 kommentar:

Lotta sa...

Känner igen det där. Mina killar var alltid urlätta att handla med. Däremot var det länge sedan jag slutade shoppa med Agnes. Det är sådant man kan använda mormödrar till!Tack och lov. Det blir billigare så också..

Lycka till med skolstarten nu.
Kram