Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtisdag 11 augusti 2009

1 år

Idag för ett år sen fick vi beskedet att Lojsan hade fått cancer igen - leukemi. Och eftersom även neuroblastomet upptäcktes i början av augusti (1994) så är den här perioden rätt ångestfylld för oss/mig.

"Life is short.
Filled with stuff.
Don't know what for.
I ain't had enough."
The Cramps - citatet "stulet" från en annan blogg.

Nu längtar vi efter Lojsan, och Bror efter sin födelsedag (även om han är väldigt kluven, han fyller ofta år på eller nära skolstarten - och den vill man ju inte längta efter. Vårt fel, man ska inte ge sina barn dumma födelsedagar).

4 kommentarer:

A&T sa...

Fy, kan inte ens föreställa mig att ha varit igenom hela resan, kommit ur den och så igen!

Det är märkligt det där med samma tid på året. (Vi har oktober som var månaden då vi märkte att något inte var rätt. Både från början och återfallet). Förstår om ni inte gillar augusti! Själv har jag haft funderingar på att ta med mig barnen till andra sidan jordklotet i oktober, bara för att jag inte kan låta bli att fundera på om något påverkar. (Minskat ljus,hormoner, annan kost, insekter, infektioner etc etc)
Usch fy vilket trauma.
Tänker på er! Kram Anna

Howdy Sailor sa...

Det är otäckt med datum och tider som liksom kommer igen. FÖrra året sa vi att det nog var ett rekordjobbigt år, nu tycker vi detta är det. Gissa om vi är rädda inför framtiden.

Anonym sa...

Till alla som bloggar och läser Mammanonnas och Lojsans story.Tack för att ni skriver,ni behövs som det jag kallar Ångestventil även för oss som finns känslomässigt nära utan att kunna göra någonting annan än se på!Jag läser ALLT som skrivs och ser att livet inte är en dans på rosor ,inte för någon.Lev väl alla och ha det så gott i sensommaren .Momofa.

Jessika sa...

Jag har mina perioder i mars, då är det År Sedan jag blev sjuk. Aldrig kul.