Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familjtorsdag 27 oktober 2011

Tror jag slutar...

bloggandet. De problem Lojsan har nu (MÅÅÅÅNGA och STOOORA!) är huvudsakligen seneffekter efter Neuroblastomet, och eftersom den här bloggen startades för att dokumentera hennes leukemibehandling så blir perspektivet fel. Dessutom så är hon nu så vuxen att jag inte tycker att det är jag som ska skriva längre.

Vill bara slutligen konstatera att hon är slutbehandlad vad gäller Leukemin och förhoppningsvis så återgår livet i det avseendet så småningom till det för henne normala. Vad gäller de seneffekter som finns kvar efter Neuroblastomet så kommer de att följa henne resten av livet.

Tack alla som följt oss under de här åren; och vill någon kontakta oss i fortsättningen så går det bra att maila till ehjk at telia.com.

Snipp, snapp, snut; så va bloggen slut!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej! Jag heter Maria och läser sista året på gymnasiet, tillsammans med en vän håller jag i ett projekt med namn kampen mot cancer, där vi samlar in pengar som oavkortat går till Barncancerfonden. Din blogg har berört oss djupt, hela er familj är hjältar. Vårt mål är att sprida ett budskap, människor måste inse att varje krona räknas, och tillsammans kan vi hjälpa oskyldiga barn som utsätts för detta. Vi undrar om du skulle kunna tänka dig att uppmärksamma vår organisation? Men även om du eventuellt kan tänka dig låtas intervjuas av oss? Vi vill höra om dina upplevelser. Vi förstår självklart om du inte kan göra detta, men vi hoppas att du kan tänka över detta, och vad dina upplevelser kan bidra till. Du kan nå oss på vår mail.

Mycket kärlek – Maria