Life is what happens to you while you're busy making other plans./Lennon

om Lojsan, som fick diagnosen ALL - Leukemi i aug 2008; när hon var 16 år, och om hur vardagen i vår familj



onsdag 22 september 2010

Sällan blir det

Nu när livet börjar komma tillbaka i det man kan kalla normala gängor så känns det inte så aktuellt att skriva i bloggen. Men en kort rapport ska jag väl försöka mig på.

Lojsan trivs mycket bra på sin skola och boende. Hon är med kompisar hela kvällarna och vill knappt hem på helgerna. Det är teprovning, politiska diskussioner, matlag och plugg förstås. Valvaka i söndags och i går var hon tillsammans med några kompisar och simmade. Första gången på riktigt efter insjuknandet! HURRA!

Bror har kommit igång med pluggandet, han var sjuk ett par dar men nu så verkar det funka bra. Och på min skola har det lugnat ner sig med skolstartskaoset och jag har landat i en mer normal kaosnivå. Faren har varit i Valencia på konferens och hunden blir utgådd med olika grannar på dagarna. Och vi ägnar oss år orkester, kör, tennis och orientering på kvällarna.

Hösten har kommit på riktigt, vi skakade ner kilovis med plommon i helgen och hämtade en ny bil i lördags (Tack farmoster Astrid!)

1 kommentar:

Åsa sa...

Vet inte om du läser oftare än du skriver men tänkte iallafall skriva några rader och tala om att vi lever och har hälsan i behåll. Tilda åker till Schweiz på söndag, studiebesök på CERN. Spännande att höra när hon kommer hem om hon fortfarande vill jobba där när hon är färdigutbildad.
Jonna är på Oasen i kväll. Hon kan inte riktigt slita sig.
Hoppas allt är bra med er.
Kram.